De Hartentroosters

Wij zijn Mabel en Erna, al 30 jaar HARTsvriendinnen. Wij steunen elkaar door dik en dun. Want dat doen HARTSvriendinnen tenslotte. Maar dan komt het moment dat Mabel haar man verliest na een kort ziekbed en een half jaar later krijgt zij zelf de diagnose borstkanker. Heftige tijden dus. Mabel vertelt hierover op de pagina 'persoonlijke verhalen'.

Niet alleen voor Mabel was dit een heftige periode in haar leven. Ook voor haar naasten was het een moeilijke periode. Bij Erna kwam vooral de vraag naar boven 'hoe kan ik haar het beste steunen?'. Hoe kun je nu het beste TROOST bieden aan iemand die kanker heeft? En zo zijn wij op het idee gekomen van deze website HartenTroost.

Wij willen bereiken dat mensen inspiratie kunnen opdoen waarop zij hun naasten TROOST kunnen bieden. Onze website is volop in ontwikkeling en wij staan te allen tijde open voor inspiratie vanuit andere ervaringsdeskundigen. Je kunt dit kenbaar maken door contact op te nemen met ons via info@hartentroost.nl.

 

Veel inspiratie en HartenTroost toegewenst!

 

Liefs van de Hartentroosters, Mabel en Erna


ONS TEAM

                        Mabel Renzen | Co-owner

Hoi, mijn naam is Mabel Renzen en ik ben co-owner van Hartentroost.

Tijdens de opleiding SPH aan de Haagsche Hogeschool leerde ik op 19-jarige leeftijd Erna kennen.

Erna en ik zijn vriendinnen voor het leven geworden. Als ervaringsdeskundigen hebben wij de grote wens gehad om samen een respectvol en betekenisvol bedrijf te starten voor naasten. Ik ben dan ook ongelooflijk gelukkig dat we Hartentroosters zijn geworden.


                             Erna Zeelen | Co-owner

Hoi, mijn naam is Erna Zeelen, en ik ben co-owner van Hartentroost. Net als Mabel ben ik ook ervaringsdeskundige, maar dan vanuit een andere invalshoek. Wat kan ik doen om mijn naaste te steunen?

Ik ben hierover in gesprek gegaan met Mabel en samen zijn wij de uitdaging aangegaan om vanuit onze ervaringen andere mensen te helpen. Ik heb er heel veel zin in om samen met mijn lieve vriendin en dochter aan dit avontuur te beginnen.


                        Carlijn Terol | Content creative

Hi! Mijn naam is Carlijn Terol, ik studeer Creative Business en ik ben content creative bij HartenTroost.

Mijn werkzaamheden zijn het beheren van de sociale mediakanalen, de website ontwikkelen en onderhouden en ten slotte het vormgeven van het logo & de huisstijl.

Ik ben super trots dat ik deel uitmaak van deze mooie start-up en ben enthousiast over alles wat gaat komen!