Praktijk Querencia biedt o.a. holistische EMDR, holistische coaching trajecten en reiki behandelingen.

Reiki is een zeer oude vorm van healing waarbij energie liefdevol wordt doorgegeven via zachte handopleggingen.

Reiki is ondersteunend bij kanker (en herstel van het ziekteproces). De energie van Reiki heeft op het menselijk systeem een balancerende werking.

De ervaring leerde bij kanker gerelateerde klachten, dat de veel gehoorde effecten na het ontvangen van een Reikibehandeling, een groter welbevinden, minder gevoelens van pijn, bezorgdheid, stress eenzaamheid en boosheid opleverde.

Reiki stimuleert voor een sneller herstel na een operatie stimuleren, aangezien het zelfhelend vermogen geactiveerd wordt. De energetische behandeling wordt gegeven middels subtiele handopleggingen. Hierdoor wordt reiki als prettig ervaren door de patiënt, die vaak te ziek zijn voor een steviger massage.

Een reiki behandeling is vooral gericht op ontspanning, pijnvermindering, verlichting, het versterken van het immuunsysteem of acceptatie. Mensen met kanker of wie kanker heeft gehad, kunnen de ontspannende werking van Reiki goed gebruiken. Ook de naasten en familieleden van deze mensen zijn welkom in mijn praktijk of op locatie!

Naast de energetische belevingen geef ik ook holistische EMDR. Dit is een eenvoudige behandelmethode om nare gebeurtenissen te verwerken. De meeste mensen hebben wel iets meegemaakt dat (onbewust) invloed heeft op stemming, gedrag en levensgeluk. Zowel van recente gebeurtenissen, als van vele jaren terug. Een trauma hoeft men zich niet bewust te zijn.

Nare ervaringen van bijvoorbeeld het ziekteproces of de rollercoaster waar men in terecht komt na het horen van de diagnose of een belemmerende overtuiging t.a.v. ziekteproces of herstel daarvan. Of het niet of nauwelijks kunnen accepteren van de nieuwe jij, zowel lichamelijk als geestelijk, waardoor jouw levensvreugde en zelfvertrouwen sterk wordt beïnvloed.

Ik ondersteun jou graag in je reis terug naar jeZelf!

Voor meer informatie, zie https://instagram.com/praktijkquerencia?igshid=ZDdkNTZiNTM= of stuur een mail naar praktijkquerencia@gmail.com

Veel liefs,
Kimberley