HAIR4HER


De impact van haarverlies door chemotherapie is groot: een belangrijk deel van je uiterlijk verandert. Wat is het dan mooi dat je er met een haarwerk,  dat er zo natuurlijk mogelijk uitziet, toch goed  voor de dag kunt komen! 

 

Stichting Hair4Her zamelt haarwerken en hoofdbedekking in en leent deze vervolgens kosteloos uit aan mensen met kanker die door een behandeling het eigen haar zijn kwijtgeraakt. Op deze manier kan een kostbaar haarwerk een tweede of zelfs een derde leven krijgen.

 

 

Een haarwerk en/of andere hoofdbedekking kan je aanvragen d.m.v. het aanvraagformulier in te vullen op de website www.hair4her.nl .De aanvraag wordt discreet in behandeling genomen en er zal een afspraak met je gemaakt worden bij Hair4Her. In een hiervoor speciaal ingerichte ruimte kijken wij samen of er een geschikt haarwerk voor je is.

 

Kun je om medische redenen niet naar de locatie komen dan kan er een speciaal verzoek ingediend worden en bestaat de mogelijkheid dat Hair4Her naar jou toe komt.

 

Het afstaan van haarwerken en hoofdbedekking kan tevens bij Hair4Her. Uiteraard is er ook een mogelijkheid om het haarwerk en/of de hoofdbedekking en andere accessoires die  je ter beschikking wilt stellen te verzenden.

 

Naast bovenstaande organiseert Hair4Her ook “Moments”, bijzondere momenten waarbij cliënten en hun naasten volledig kosteloos een leuk moment aangeboden krijgen. Deze bijzondere momenten hebben allemaal hun eigen naam en dienen ieder een eigen doelgroep, zo is er de Moment4Her, Moment4Him, Moment4All, Moment4Youth en de Moment4You. Zo creëert Hair4Her voor iedereen mooie momenten en maken zij er herinneringen bij.

 

Stichting Hair4Her heeft geen enkel winstoogmerk en voert haar werkzaamheden kosteloos en belangeloos uit. Om het dankbare werk te kunnen blijven voortzetten, is de stichting afhankelijk van financiële steun. Steunt u Hair4Her dan steunt u eigenlijk de cliënten.