HERINNERINGSKIST - Mijn Droomkist


Hoe origineel en waardevol een kado kan zijn bewijst Mijn Droomkist. Het is een kleurrijk pakket om zelf je eigen herinneringskist te personaliseren.


De kist is gemaakt van natuurlijk naaldhout. Hij heeft een scharnierend deksel dat door een riem niet te ver kan worden geopend, twee draaggrepen aan de zijkant en afgeronde hoeken en randen. Dankzij de handige draaggrepen kun je de herinneringskist er steeds gemakkelijk bij pakken. Maat 40cm x 30cm x 23cm.


Een uitgebreid creatief pakket voor kinderen, te gebruiken bij bijvoorbeeld een ernstig zieke ouder, een rouw- of verliessituatie.
Maak samen jullie droomkist of laat de kinderen de herinneringskist prachtig versieren voor een tastbare en blijvende herinnering.


Samen kun je de kist versieren in de mooiste kleuren, gave glitters, volplakken met foto’s, het kan en mag allemaal want het is jullie herinneringskist, een kist om later bij weg te dromen en herinneringen op te halen! En die zijn zo belangrijk voor een kind! Personaliseer de herinneringskist naar jullie smaak. Zo wordt het jullie droomkist….

 

Wanneer je deze kist wilt bestellen, gebruik dan de kortingscode "hartentroost05", dan ontvang je 5% korting en gratis verzending!

 

Bestel via onderstaande link en wij geven een percentage van ons deel naar het KWF ♥