KJOETCARDS


Deze mooie kaartenset is speciaal voor kinderen/jongeren die ernstig ziek zijn en die een bemoediging hard kunnen gebruiken. De hele opbrengst gaat naar het prinses maxima ziekenhuis in samenwerking met Sterre van Wijlen voor verdere onderzoeken voor kinder met kanker 🧡

Sterre van Wijlen kreeg namelijk op haar 17e de diagnose botkanker (Ewing sarcoom) en is gelukkig vanaf september klaar met haar behandelingen. Ze heeft zelf in de afgelopen 2 jaar ervaren hoe het is om jong te zijn en kanker te hebben en moet ook nu na de behandelingen nog enorm veel revalideren. Ze wil graag dat iedereen een kans heeft op een toekomst. Voor haar was dit ook niet zeker en voor zoveel andere kinderen helaas ook niet.

 

Help jij mee om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor deze onderzoeken? Bestel dan een mooie kaartenset en bemoedig gelijk iemand die (ernstig) ziek is.

Productinformatie

5 verschillende wenskaarten
Gemaakt van stevig 100% gerecycled papier
A6 formaat | 105 x 148 mm
Enkelzijdige wenskaart
Inclusief 5 enveloppen
Duurzaamheid

Het papier wordt geproduceerd op een manier die niet schadelijk is voor het milieu.
Dit papier heeft verschillende keurmerken : Paper for Paper, EU Ecolabel, Der Blaue Engel en het FSC keurmerk.
Deze papiersoort is helderwit, doordat papier met weinig inkt erop gerecycled is. Je ziet uiteraard wel nog lichte kleurverschillen (stipjes) verwerkt in het papier.