PRAKTIJK NEZZ


Lieve iedereen,

 

Ik ben Nezz, alleenstaande moeder van 4 kinderen. Geboren in Rotterdam en opgegroeid in Spijkenisse. Als beroep ben ik een psychognoom, therapeut en life-coach voor (ex-)kanker patiënten. Ik organiseer ook lotgenoten bijeenkomsten. Laagdrempelig. Geen poespas. Je hoeft je niet op te doffen. Je hoeft niet de hele dag met een brede glimlach rond te lopen. ‘Gewoon jezelf zijn’!

Ik vertel veel over kanker. Geef veel advies. En luister veel naar iedereen. Ik doe mijn best om er voor te zijn voor andere die net zo moeilijk hebben of hebben gehad als ik.

Helaas strijd ik al 13 jaar sinds 2009 met kanker. Het begon allemaal met Borstkanker. Helaas bleef het niet bij borstkanker. Op diverse plekken van mijn lichaam wordt er onderzoek gemaakt. Tumor houd gewoon erg veel van mij. Wij hebben haat en liefde relatie ☺️ Maar ik ben een strijder.

 

Kanker komt helaas vaak voor in mijn familie. Mijn moeder is overleden door kanker toen ze 43 jaar oud was. Ik was toen 8 jaar. Ze kwam erachter toen ik 7/8 maanden oud was. Mijn tantes zijn overleden aan diverse soorten kanker.

 

Ik wil jullie zoveel vertellen, maar 1 post zal niet genoeg. Ik heb veel meegemaakt in mijn leven. Ontzettend veel. Als kind, als tiener, als vrouw, als partner, als moeder etc. Wat wil je weten? Wat voor advies heb je nodig? Ik heb bijna overal een antwoord of advies voor.

 

Ik schrijf, blog en vlog wanneer ik mij goed voel. Als je meer over mij wilt lezen nodig ik je uit op mijn pagina’s en websites.

 

Liefs, Nezz ✨

@just.me.and.cancer

@pn_praktijk

www.justmeandcancer.nl

www.pn-praktijk.nl