DIVERSE KADO' S - Wereldwinkel 's Hertogenbosch                


Wij staan er niet vaak bij stil, maar bijna alles wat wij nodig hebben komt uit verre landen waar veel mensen arm zijn en een hard leven hebben.
Wereldwinkel 's-Hertogenbosch probeert daar iets aan te veranderen door de producten die deze mensen maken onder uw aandacht te brengen, want buiten "zuivere koffie" worden er heel wat bijzondere artikelen geproduceerd.


Met uw aankoop biedt u de makers en hun gezinnen een (financieel) beter toekomst. Bij een groot aantal artikelen leveren we informatie over de maker en over het gebruikte materiaal.

 

Alle kado's zijn fairtrade en vaak duurzaam geproduceerd.
Voor wat ons betreft betekent dat 3x geluk: voor de maker, voor de klant en voor de vrijwillig(st)er in onze winkel die het product mag verkopen.

 

Wereldwinkel 'S-Hertogenbosch heeft speciaal voor HartenTroost producten geselecteerd die zij vinden passen binnen ons. Denk aan de troostvogels van de Masai Stam.

 

Bestel producten van de Wereldwinkel via onderstaande link. Daarnaast zal er, wanneer er via deze link wordt besteld, een percentage van ons deel naar het KWF gaan♥