ZORGPOPPETJE - Kdobox


Een lief zorgenpopje. Er is een legende in de Hooggelegen bergdorpjes van Guatemala. Wanneer je een probleem hebt kun je dat aan een zorgenpoppetje vertellen. Voordat je naar bed gaat vertel je jouw problemen aan het zorgenpoppetje, daarna leg je het poppetje onder je kussen. Terwijl je slaapt zorgt het zorgenpoppetje ervoor dat je problemen verdwijnen!

 

Een zakje ´Jij bent goud waard!´ met de edelsteen pyriet. De Pyriet staat symbool voor openheid, inzicht en werkt aardend. Een uniek cadeau om te geven aan iemand die een speciaal plekje in je hart heeft. Het label aan het zakje geeft ruimte voor een kleine persoonlijke boodschap en maakt het helemaal af.

De afmeting van het linnen zakje zijn 7,5x10cm.

 

Bij de afronding van uw bestelling kunt u de naam van en een bijzondere boodschap voor de ontvanger vermelden. Deze zullen wij dan gratis op een handgeschreven kaart toevoegen.

Met de code 'Hartentroost5' ontvang je 5% korting op jouw bestelling bij Kdobox! Daarnaast zal er, wanneer er via deze link wordt besteld, een percentage van ons deel naar het KWF gaan.♥