K*TKANKER - Sarah Stam 


Tip: 

Met deze link naar Paagman kun je ook bestellen, voor als je een dierbare (of jezelf!) een ander boek als geschenk wilt geven.

K*tkanker is een boek en foto expositie project voor en door 50 vrouwen met kanker tussen de 20 en 100 jaar. Vijftig krachtige, inspirerende beelden en korte persoonlijke verhalen aangevuld met meer dan 100 tips met praktische adresjes, handige websites en slimme adviezen. 

Voor het maken van dit project zijn er meer dan 100 vrouwen gesproken, en allen geven aan dit keihard te hebben gemist, en juist daarom is het boek zo broodnodig: 

  1. Eigentijdse foto’s van krachtige (gekleurde) vrouwen met kanker waar je de littekens ziet, maar ook vooral gewoon de vrouw in haar vrouwzijn (in tegenstelling tot medische website foto’s van lelijk belichte littekens zonder hoofd)

(H)erkenning in het leven na het medische traject: hoe ga je verder na of met kanker als het aankomt op seksualiteit, vrouwelijkheid, intimiteit, financiële stabiliteit, relaties, vrienden, werk en mentale gezondheid en dus ook het moederschap etc. 

 

Bestel het foto expositie boek via onderstaande link.